Privatsikring

 

Gør privatsikring til din livsforsikring – Husstande udsættes for hjemmerøveri næsten dagligt. Det er en frygtelig oplevelse, som kan have store økonomiske og personlige omkostninger. Derfor er det vigtigt, at du træffer den rigtige beslutning for dig og din familie og investerer i privatsikring. Det er en investering i din og din families sikkerhed!

 

Privatsikring - hvorfor vente på vagten?

 

På sikkerthjem.dk finder du et stort udvalg af alarmsystemer, der både præventivt, og hvis uheldet skulle være ude, vil sikre dig og din familie bedst muligt.

Vores S6evo™ alarmsystem er internetbaseret, og giver dig derfor privatsikring i realtid. Du styrer alarmsystemet via gratis app, som kan hentes i både GooglePlay og Appstore. 

Vi har allerede sammensat alarmpakker, som er baseret på dit hjems størrelse. 

S6evo™ Startpakke er miminumspakken, som indeholder et komplet alarmsystem. Her kan du tilkøbe lige netop det tilbehør, som du har behov for. 

 

S6evo™ Lejlighedspakke er også et komplet alarystem til privatsikring. Her er der tilbehør med i pakken, som svarer til en lejlighed. Her kan du altid tilkøbe mere tilbehør, hvis der er behov for dette. 

 

S6evo™ Villapakke er vores mest købte alarmpakke til privatsikring. Her får du mest for pengene, i forhold til at købe tilbehør ved siden af. 

 

Du kan finde S6evo™ Startpakke HER

 

Du kan finde S6evo™ Lejlighedspakke HER

 

Du kan finde S6evo™ Villapakke  HER

 

Din mulighed for at tilpasse dit system


Med et S6evo™ alarmsystem til privtsikring, har du mulighed for at tilpasse dit system til netop dit behov. Alt efter hvilken S6evo™ alarmpakke du vælger, kan du tilkøbe det tilbehør, som er med til at privatsikre din bolig. 

Du kan tilføje alt det tilbehør, du ønsker - der er ingen begrænsninger. 

 

Du har både mulighed for at tilkøbe flere Bevægelsessensorer og Åbningskontakter. Du har også mulighed for at tilføje tilbehør som SmartBulb, Vibrationssensorer, SmartPlug og meget andet. 

 

Du kan finde alt tilbehør til S6evo™ ved at klikke HER

 

Få privatsikring nu og SPAR penge!

 

På sikkerthjem.dk finder du markedets billigste og bedste privatsikring. Det vil øge sikkerheden i dit hjem og skabe tryghed for dig og din familie. Alle vores alarmsystemer er yderst brugervenlige, nemme at installere og enkle at betjene. Vi har dag til dag levering af alle produkter, så hvis du på et senere tidspunkt vil udvide dit alarmsystem med f.eks. videoovervågning, vil du allerede dagen efter bestilling modtage pakken fra SikkertHjem™, og på et kort øjeblik har du installeret videoovervågningen - det, mener vi, er effektiv privatsikring!