Privatsikring

 

Gør privatsikring til din livsforsikring – i dagens Danmark udsættes en husstand for hjemmerøveri næsten dagligt. Det er en frygtelig oplevelse, som kan have store økonomiske og personlige omkostninger. Derfor er det vigtigt, at du træffer den rigtige beslutning for dig og din familie og investerer i privatsikring. Det er en investering i din og din families sikkerhed!

 

Privatsikring - hvorfor vente på vagten?

 

På sikkerthjem.dk finder du et stort udvalg af alarmsystemer, der både præventivt, og hvis uheldet skulle være ude, vil sikre dig og din familie bedst muligt. Alle vores alarmer kommunikerer via mobilnetværket. Det vil sige, at du og fire selvvalgte kontaktpersoner vil modtage en alarmerings-SMS i tilfælde af indbrud. Det er effektiv privatsikring! Du vil være ét skridt foran tyven, blandt andet fordi langt de fleste tyve i dag fortsat klipper telefonstikket over i et forsøg på at deaktivere alarmen - og det vil naturligvis ingen indflydelse have på din alarm fra SikkertHjem.

 

Problemet med alarmsystemer, der er tilknyttet en vagtcentral, er, at du ofte skal vente længe på hjælp. Når du gør brug af nabohjælp-konceptet, er hjælpen kun få minutter væk. Tyven venter ikke på vagten, så hvorfor skulle du? Lad de mennesker, som er lige i nærheden, være din livline i tilfælde af indbrud eller hjemmerøveri, så mindsker du risikoen for, at noget alvorligt sker!

 

Få privatsikring nu og SPAR penge!

 

På sikkerhjem.dk finder du markedets billigste og bedste privatsikring. Det vil øge sikkerheden i dit hjem og skabe tryghed for dig og din familie. Alle vores alarmsystemer er yderst brugervenlige, nemme at installere og enkle at betjene. Vi har dag til dag levering af alle produkter, så hvis du på et senere tidspunkt vil udvide dit alarmsystem med f.eks. videoovervågning, vil du allerede dagen efter bestilling modtage pakken fra SikkertHjem, og på et kort øjeblik har du installeret videoovervågningen - det, mener vi, er effektiv privatsikring!