S6evo™ bruger batteri notifikation - SikkertHjem™ Scandinavia

 

Modtager du en systembesked om at S6evo™ appen bruger batteri? Bare rolig, der er ikke noget galt. Blot et lille fejltrin i Android 8 Oreo.

 

I denne artikel vil jeg fortælle hvorfor du får denne besked, hvad den betyder og hvordan du kan undgå at få den fremadrettet.

 


Hvorfor får du denne meddelelse?

 

Du får systembeskeden “S6evo™ bruger batteri” fordi at styresystemet på din telefon, Android™, har registreret at appen arbejder i baggrunden. Det vil sige at selvom du lukket S6ebo™ appen ned, så kører den nogle processer i baggrunden alligevel.

 

Dette er helt korrekt.

 

 

Men, hvorfor skal appen arbejde i baggrunden?

 

Årsagen til at den gør det, er for at sikre at du altid vil modtage besked hvis din alarm går, samt generelt sikre at dit S6evo™ system fungere optimalt og er klar til at gøre hvad du beder det om.

 

Apps har altid benyttet baggrundskørsel, af præcis samme årsag som S6evo™ gør det. Når du modtager en systembesked om det nu, så er det fordi Google implementerede denne beskedtype i Android™ Oreo.

 

 

Google har fjernet beskeden igen

 

Som beskrevet i denne artikel fra anerkendte Android Central (på engelsk), så fik Google så megen kritik af den nye besked om batteribruget på diverse apps, at de helt har valgt at fjerne den fra deres nye Android Pie.

 

Ikke tilpasset den, men helt fjernet den.

 

Årsagen til de mange klager, er at rigtigt mange apps, ligesom S6evo™, er nødt til at kører i baggrunden på din telefon, for at kunne sikre at alt virker ordentligt for dig. Nogle Android™ 8 Oreo brugere blev derfor bombarderet med beskeder om at den ene og den anden app bruger batteri på deres telefon.

 

Google har naturligvis fat i den rigtige ende, når de informere os om at en app bruger batteri på vores telefon. Dette skal naturligvis bare kun ske, når en app gør den uden grund og ikke fordi en app rent faktisk gør sit arbejde i baggrunden.

 

Dette kunne Google dog heldigvis godt selv se og modtog da også applaus, da de meddelte at beskeden helt blev fjernet i Android™ 9 Pie.

 

 

Sådan fjerner du beskeden i Android Oreo

 

Du behøver heldigvis ikke Android Pie på din telefon, for at kunne undgå denne besked. Nedenfor finder du en simpel guide til, hvordan du fjerner beskeden i Android 8 Oreo.

 

Gå til Indstillinger > Apps & Meddelelser > Find S6evo™ appen og tryk på den > Batteri > De-aktiver nu Strømkrævende prompt.