Tyverisikring


Tyverisikring af dit hjem er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, der skaber tryghed for dig og din familie! En tyverisikring i form af et internetbaseret alarmsystem fra SikkertHjem er en effektiv og prisbillig måde at totalsikre din bolig på.

 

Du kan til enhver tid udbygge din tyverisikring til også at omfatte f.eks. vand- og røgalarm - vi har det hele samlet til dig her på siden. Hos SikkertHjemTM finder du alt, du behøver for at gøre dit hjem til et mere sikkert sted for dig og din familie. Hos SikkertHjem nægter vi at gå på kompromis med kvaliteten - derfor finder du Danmarks bedste og absolut billigste tyverisikrings-systemer her på siden.

 

Tyverisikring - sænk indbrudsraten


Hold ubudne gæster ude og sov trygt om natten! Skulle uheldet være ude, så ved du med sikkerhed, at dit alarmsystem vil alarmere både dig og dit netværk, hvis en tyv skulle være på færde.

 

Leder du efter billig og effektiv tyverisikring?


Hos SikkertHjemTM finder du prisbillig og effektiv tyverisikring, som du kan udvide efter behov. Vi har gjort det nemt for dig at sikre din bolig - bestil tyverisikring i form af et bedst-i-test alarmsystem i dag og få det leveret allerede i morgen, hvis du bestiller inden kl. 15.00 mandag til torsdag.