Tyverisikring

 

Tyverisikring af dit hjem er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, der skaber tryghed for dig og din familie! En tyverisikring i form af et GSM alarmsystem fra SikkertHjem er en effektiv og prisbillig måde at totalsikre dit bolig på. Alle vores alarmer bygger på nabohjælp-konceptet - det vil sige, at du og fire selvvalgte personer fra dit netværk vil modtage en SMS i tilfælde af indbrud. Din nabo eller genbo vil kunne reagere langt hurtigere end en vagt fra en alarmcentral, hvilket kan forhindre tyven i reelt at stjæle noget fra dit indbo - for husk tyven venter ikke på vagten!

 

Du kan til enhver tid udbygge din tyverisikring til også at omfatte f.eks. gas- og brandalarm - vi har det hele samlet til dig her på siden! På sikkerthjem.dk finder du alt, du behøver for at gøre dit hjem til et mere sikkert sted for dig og din familie! Hos SikkertHjem nægter vi at gå på kompromis med kvaliteten - derfor finder du Danmarks bedste og absolut billigste tyverisikrings-systemer her på siden.

 

Tyverisikring - sænk indbrudsraten!

 

I Danmark bliver der begået et indbrud ca. hvert 11. minut. Det er en uhyggelig udvikling - men DU kan være med til at bremse den, hvis du investerer i tyverisikring. Hold ubudne gæster ude og sov trygt om natten! Skulle uheldet være ude, så ved du med sikkerhed, at dit alarmsystem vil alarmere både dig og dit netværk og ikke mindst aktivere en sirene, der hyler med hele 110db - det betyder altså, at hele opgangen eller villavejen kan høre, at der er en tyv på færde.

 

Leder du efter billig og effektiv tyverisikring?

 

På sikkerthjem.på finder du prisbillig og effektiv tyverisikring, som du kan udvide efter behov. Vi har gjort det nemt for dig at sikre din bolig - bestil tyverisikring i form af et bedst-i-test alarmsystem i dag og få det leveret allerede i morgen.

 

Tyverisikring - SikkertHjem