Tyverisikring


Tyverisikring af dit hjem er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, der skaber tryghed for dig og din familie! En tyverisikring i form af et internetbaseret alarmsystem fra SikkertHjem™ er en effektiv og prisbillig måde at totalsikre din bolig på.


Vores S6evo™ alarmsystem er din sikkerhed for tyverisikring. Dette alarmsystem er internetbaseret og alt foregår i realtid. 


Vores S6evo™ alarmpakker er designet efter størrelsen på dit hjem. Her kan du vælge S6evo™ Startpakke, som er minimums pakken for et komplet system. S6evo™ Lejlighedspakke er pakket med tilbehør til lejligheden, hvor S6evo™ Villapakke er pakken til de større boliger. 


Det er også med S6evo™ Villapakke at du opnår største besparelse i forhold til alt det tilbehør, som er med i pakken. 

 

Du kan finde alle vores alarmpakker ved at klikke HER


Mulighed for at udbygge og tilpasse

 

Du kan til enhver tid udbygge din tyverisikring til også at omfatte f.eks. vand- og røgalarm - vi har det hele samlet til dig og du kan finde alt tilbehør ved at klikke HER.


Hos SikkertHjem™ finder du alt, du behøver for at gøre dit hjem til et mere sikkert sted for dig og din familie.


Hos SikkertHjem™ nægter vi at gå på kompromis med kvaliteten - derfor finder du Danmarks bedste og absolut billigste tyverisikrings-systemer her på siden.


Tyverisikring - sænk indbrudsraten


Hold ubudne gæster ude og sov trygt om natten! Skulle uheldet være ude, så ved du med sikkerhed, at dit alarmsystem vil alarmere både dig og dit netværk, hvis en tyv skulle være på færde.

 

Leder du efter billig og effektiv tyverisikring?


Hos SikkertHjem™ finder du prisbillig og effektiv tyverisikring, som du kan udvide efter behov. Vi har gjort det nemt for dig at sikre din bolig - bestil tyverisikring i form af et bedst-i-test alarmsystem i dag og få det leveret allerede i morgen, hvis du bestiller inden kl. 15.00 mandag til torsdag.