Så meget mere end bare en alarm.

 

S6evo™ bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder. Med forbindelse til internettet, foregår alt i realtid og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner. Dobbelt op på sikkerheden. 2-stregskommunikation.

 

Internettet er en genial måde at levere alarmmeldinger til naboer, venner og familie lynhurtigt og med detaljeret information om hvad som sker i boligen. 

 

Men vi ved også, at internettet ikke altid er tilgængeligt. Din internetudbyder kan opleve problemer og nedbrud, din router kan gå i stykker eller strømsvigt i boligen kan gøre din router ubrugelig. 

 

Derfor tilbyder S6evo™ naturligvis SMS-backup, som automatisk tager over i tilfælde af nedbrud på din internetforbindelse.

 

SMS-funktionen giver dig samtidig mulighed for at modtage notifikationer fra S6evo™ selv når du opholder dig i udlandet og har valgt at slå mobildata fra på din mobiltelefon.Dit eget nabohjælpnetværk.

 

Du kan nemt og uden begrænsning tilføje brugere og alarmmodtagere til dit S6evo™ system. Alle der skal kunne betjene systemet skal have oprettet en gratis brugerkonto.Intet abonnement. Ingen udrykningsgebyrer.

 

Med S6evo™ undgår du det månedlige abonnement, udrykningsgebyrer og alle de andre gebyrer, som du kender fra andre alarmselskaber. 

 

Når du har købt og betalt dit S6evo™ system, så er det dit og du skal ikke betale for at systemet virker. 

 

Kun hvis du vælger at indsætte et SikkertHjem™ SMS-kort i systemet, vil du skulle betale ud over selve systemets pris. SMS-kortet er dog et af markedets billigste, til bare kr. 199,- for hele 12 månederes ubegrænset SMS.

 

Læs mere om SikkertHjem™ SMS-kortet herTotal kontrol. Selv på farten.

 

S6evo™ opsættes og styres nemt via den gratis S6evo™ app, som findes til både iOS® og Android™ smartphones.

 

Opsætning af dit nye S6evo™ system foregår nemt og hurtigt, og appen guider dig igennem processen skridt for skridt.

 

Med appen installeret på din telefon, har du altid adgang til dit S6evo™ system, uanset hvor du befinder dig. Luk f.eks. naboen ind for at vande blomsterne, mens du hygger dig stranden på den anden side af kloden.

 

Ejer du et Apple Watch® så vil du endda automatisk modtage notifikationer fra dit S6evo™ system, direkte på håndledet.Home. SmartHome.

 

S6evo™ er mere end blot et effektivt alarmsystem. Det giver dig også mulighed for at få kontrol over dit hjem.

 

Forbind et eller flere SmartPlugs til din S6evo™ og betjen dine elektriske apparater direkte fra din mobiltelefon eller S6evo™ fjernbetjening. 

 

Tænd f.eks. lyset entreen inden du træder indenfor eller tænd for radioen når du er ude, så eventuelle indbrudstyve tror at der er nogen hjemme.Bygget af detaljer.

 

S6evo™ er resultatet af 10 års erfaring med udvikling af markedsledende alarmsystemer. 

 

SikkertHjem™ har siden 2008 sikret mere end 50.000 private hjem og virksomheder. Den samlede mængde feedback fra alle vores brugere, er hele DNAen i S6evo™.

 

S6evo™ er bygget op af små detaljer, som gør at det skiller sig ud fra markedets øvrige produkter. Brugervenligheden, de mange smarte funktioner, sikkerheden og hele platformen, som sikrer at S6evo™ er i konstant udvikling og nye funktioner løbende tilføjes, er blot nogle af de ting, som gør S6evo™ til noget helt særligt.Opdateres. Helt automatisk.

 

Fordi S6evo™ konstant er forbundet til internettet, giver dette os mulighed for løbende at opdatere dit system. Også efter du har købt det. 

 

Vi foretager løbende sikkerhedsopdateringer og tilføjer nye funktioner til dit S6evo™ system. Helt uden du behøver foretage dig noget.

 

Også S6evo™ appen på din mobiltelefon opdateres løbende og helt automatisk. Så du altid er sikker på at have adgang til de nyeste funktioner.Tilpas. Udvid. Du bestemmer.

 

S6evo™ systemet sælges i 3 forskellige pakker. Systemet er helt det samme, men hver pakke indeholder et forskellige antal sensorer og tilbehør.

 

Se S6evo™ alarmpakkerne her

 

Uanset hvilken pakke du har købt, kan du altid tilpasse og udvide sit S6evo™ system med en lang række sensorer og tilbehør.

 

Se udvalgte af S6evo™ tilbehør her

 

Nyt tilbehør forbindes hurtigt og nemt til dit system ved blot at scanne produktets QR-kode med din mobiltelefon. Det tager blot få sekunder og helt uden risiko for interferens fra andre trådløse produkter i området.Videoovervågning. Direkte på din mobil.

 

Med S6evo™ får du mulighed for at udvide dit alarmsystem med HD videoovervågning. 

 

Forbind SmartCams til dit S6evo™ system og følg med uanset hvor du befinder dig. Du kan tilgå dine SmartCams direkte fra S6evo™ appen på din mobiltelefon og indsætter du et microSD-hukommelseskort i dine SmartCams, får du endda mulighed for at se historiske optagelser helt op til 14 dage tilbage i tiden.

 

SmartCam til S6evo™ findes både i en indendørs- og en udendørs model.