Så meget mere end bare en alarm

S6evoTM bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder. Forbindelsen til internettet gør, at alt foregår i realtid og alt synkroniseres på tværs af brugernes mobiltelefoner.

 

Dobbelt op på sikkerheden

Internettet er en genial måde at levere alarmmeldinger til familie, venner og naboer lynhurtigt og med detaljeret information om, hvad der sker in boligen.

 

Vi ved dog også, at internettet ikke altid er tilgængeligt. Din internetudbyder kan opleve problemer og nedbrud, din router kan gå i stykker eller strømsvigt i boligen kan gøre din router ubrugelig.

 

Derfor tilbyder S6evoTm naturligvis SMS-backup, som automatisk tager over i tilfælde af nedbrud på din internetforbindelse.

SMS-funktionen giver dig samtidig mulighed for at modtage notifikationer fra S6evoTM. Opholder du dig i udlandet og har valgt at slå mobildata fra på din mobiltelefon, vil du stadig modtage notifikationer fra S6evoTM.

SikkertHjemTM simkort tilbyder ubegrænset SMS i 12 mdr. til 199 kr. Her slipper du for at huske på, at skulle tanke simkortet op.

Du kan også vælge et simkort fra en anden udbyder. Dog skal simkortet være et 2G simkort.

 

Bygget med detaljer

S6evo™ er resultatet af 10 års erfaring med udvikling af markedsledende alarmsystemer.

SikkertHjem™ har siden 2008 sikret mere end 50.000 private hjem og virksomheder. Den samlede mængde feedback fra alle vores brugere, er hele DNA’en i S6evo™.

S6evo™ er bygget op af små detaljer, som gør at det skiller sig ud fra markedets øvrige produkter. Sikkerheden, brugervenligheden, de mange smarte funktioner og hele platformen, sikrer at S6evo™ er i konstant udvikling og nye funktioner løbende tilføjes. Alt dette er blot nogle af de ting, som gør S6evo™ til noget helt særligt.

 

Sikkerhed når den er bedst

Vores S6evoTM er designet med fokus på sikkerhed. Derfor er alarmsystemet udstyret med Anti-Jamming funktion. Det betyder, at hvis der er forsøg på at tilgå dit system via at jamme, vil du få notifikationer om dette. Det giver altså dig mulighed for at reagerer hurtigt.

Samtidig er alt datakommunikation krypteret, så du er garanteret et godt og sikkert alarmsystem. 

 

Intet abonnement – Ingen udrykningsgebyr

Med S6evo™ undgår du det månedlige abonnement, udrykningsgebyrer og alle de andre gebyrer, som du kender fra andre alarmselskaber.

Når du har købt og betalt dit S6evo™ system, så er det dit, og du skal ikke betale for at systemet virker.

Kun hvis du vælger at indsætte et SikkertHjem™ SMS-kort i systemet, vil du skulle betale ud over selve systemets pris. SMS-kortet er dog et af markedets billigste, til bare kr. 199,- for hele 12 måneders ubegrænset SMS.

 Læs mere om SikkertHjem™ SMS-kortet her

 

Total kontrol – selv på farten

S6evo™ opsættes og styres nemt via vores gratis S6evo™ app, som findes til både iOS® og Android™ smartphones.

Opsætning af dit nye S6evo™ system foregår nemt og hurtigt, og appen guider dig igennem processen skridt for skridt.

Skulle du få brug til opsætning og installation, har vi lavet videoguides, som du kan finde her

Med appen installeret på din telefon, har du altid adgang til dit S6evo™ system, uanset hvor du befinder dig. Luk f.eks. naboen ind for at vande blomsterne, mens du hygger dig stranden på den anden side af kloden.

Ejer du et Apple Watch® så vil du endda automatisk modtage notifikationer fra dit S6evo™ system, direkte på håndleddet.

 

SmartHome

S6evo™ er mere end blot et effektivt alarmsystem. Det giver dig også mulighed for at få kontrol over dit hjem.

Forbind et eller flere SmartPlugs til din S6evo™, og betjen dine elektriske apparater direkte fra din mobiltelefon eller S6evo™ fjernbetjening.

Tænd f.eks. lyset i entreen inden du træder indenfor, eller tænd for radioen når du er ude. Så tror eventuelle indbrudstyve, at der er nogen hjemme.

Du har også mulighed for at styre din boligs belysning med vores SmartBulb. Dette er pæren, du sætter direkte i din lampe, og kan styre lyset via din app.

 

Dit eget nabohjælp-netværk

Du kan nemt og uden begrænsning tilføje brugere og alarmmodtagere til dit S6evo™ system.

Brugerne af systemet kan du inddele efter niveau. Det vil sige, at du kan enten give rettigheder som gæst eller bruger. I vores fulde manual til S6evoTM kan du finde en oversigt over, hvilke rettigheder man vil have som gæst og bruger.

Alle der skal kunne betjene systemet skal have oprettet en gratis brugerkonto. Dette gøres nemt i vores gratis app.

Du kan også vælge at dine brugere og gæster i systemet kun skal modtage alarmer ved indbrud. Dette gøres også nemt i vores app.

Der er altså mange muligheder for at kunne tilpasse S6evoTM til både dig og dine brugere og gæster.

 

Du bestemmer - med mulighed for at udvide og tilpasse

S6evo™ systemet sælges i 3 forskellige pakker. Systemet er helt det samme, men hver pakke indeholder et forskellige antal sensorer og tilbehør.

Se S6evo™ alarmpakkerne her

Uanset hvilken pakke du har købt, kan du altid tilpasse og udvide sit S6evo™ system med en lang række sensorer og tilbehør.

Se udvalgte af S6evo™ tilbehør her

Nyt tilbehør forbindes hurtigt og nemt til dit system ved at scanne produktets QR-kode med din mobiltelefon. Det tager kun få sekunder og helt uden risiko for interferens fra andre trådløse produkter i området.

 

Videoovervågning direkte på din mobil

Med S6evo™ får du mulighed for at udvide dit alarmsystem med HD videoovervågning.

Forbind SmartCams til dit S6evo™ system og følg med uanset hvor du befinder dig. Du kan følge dine SmartCams direkte fra S6evo™ appen på din mobiltelefon. Indsætter du et microSD-hukommelseskort i dine SmartCams, får du endda mulighed for at se optagelser helt op til 14 dage tilbage i tiden.

SmartCam til S6evo™ findes både i en indendørs- og en udendørs model.

 

Opdateres helt automatisk

Når S6evo™ konstant er forbundet til internettet, giver dette os mulighed for løbende at opdatere dit system. Også efter du har købt det.

Vi foretager løbende sikkerhedsopdateringer, og tilføjer nye funktioner til dit S6evo™ system. Helt uden du behøver foretage dig noget.

S6evo™ appen på din mobiltelefon opdateres også løbende og helt automatisk. Så du altid er sikker på at have adgang til de nyeste funktioner.