Services som gør livet lidt nemmere for dig

 

Hos SikkertHjem™ arbejder vi altid på at gøre det så simpelt som overhovedet muligt, at alarmsikre sin bolig og familie.


Lige fra bestilling, til levering, installation og brug. - Derfor tilbyder vi en række services som netop gør livet lidt lettere for dig som overvejer at anskaffe et alarmsystem. 

 Nem og hurtig installation  


Alt du finder nede i din SikkertHjem™ alarmpakke vil altid være pre-programmeret og klar til brug lige ud af æsken.

 

Udbygger du alarmpakken med tilbehør, så forbindes dette ganske hurtigt og simpelt ved blot at følge vores brugervejledning. - Har du alligevel brug for hjælp, så finder du al den hjælp du behøver på vores FAQ-sider og vores support-medarbejdere sidder naturligvis også klar ved telefonerne til at hjælpe og guide dig.

 


 

Effektiv og venlig support 


Vi er altid klar til at hjælpe. - Hos SikkertHjem™ tilbyder vi gratis support på både telefon og e-mail.

 

Vores support-afdeling er åben mandag til fredag, kl. 10:00-18:00 og medarbejderne står klar til at besvare spørgsmål, guide i forbindelse med installation og opsætning af dit alarmsystem, fejlrette og alt andet du kunne have behov for hjælp med, i forhold til dit SikkertHjem™ alarmsystem.

 

Du kan læse og downloade brugervejledningen her

 

Du kan besøge vores support-center med trin-for-trin guides her

  


 

Dag-til-dag levering


Bestil inden kl. 15:00 på en hverdag (mandag-torsdag) og få leveret allerede dagen efter.


Vi ved hvor ærgerligt det er at skulle vente på en vare som man allerede har købt og betalt - og derfor sørger vi naturligvis for at denne ventetid bliver så kort som overhovedet muligt.


Dette gør vi ved at behandle, pakke og afsende din ordre, samme dag som du har bestilt. På denne måde kan vi levere dine SikkertHjem™ alarmprodukter allerede dagen efter.


Følg din pakke hos GLS her (åbner i nyt vindue) eller klik på linket i den leveringsemail som du har modtaget fra os.


Denne hurtige levering kan vi desværre kun tilbyde mandag-torsdag, hvorfor der på fredage og i weekender, må påregnes tilsvarende længere leveringstid. Vi sender alarmprodukterne med GLS og tager derfor forbehold for forlænget levering fra deres side. Dog viser vores erfaring at det kun er yderst sjældent, at GLS ikke kan levere fra dag-til-dag.

 


 

Gratis levering


Hos SikkertHjem™ ønsker vi ikke at pålægge dig ekstra omkostninger i form af fragt, blot fordi at du køber dit alarmsystem på internettet. Derfor tilbyder vi gratis fragt på alle ordre over kr. 499,-.