Tilmeld dit SMS-kort Automatisk Forlængelse ×

SMS-Backup (12 mdr.)

På lager
SKU
1015
12 mdr. SMS-backup til dit alarmsystem.
S6evo
199 DKK

12 måneders SMS-backup til dit SikkertHjem™ alarmsystem.
Virker i både S6evo™ systemet og det tidligere S5-Touch™.

Nemt og bekvemt

Et SikkertHjem™ SMS-kort er gyldigt i 12 måneder, fra den dag du aktiverer kortet. Herefter kan du vælge at forlænge det digitalt, så du undgår at skulle udskifte kort og telefonnummer både i systemet og hos alle dine alarmmodtagere.

Læs betingelser for brug

Betingelser for brug

Ved køb og aktivering af et SikkertHjem™ SMS-kort accepterer du samtidig vores betingelser for brug, som beskrevet nedenfor.

Et SikkertHjem™ SMS-kort er gyldigt i 12 måneder fra den dato kortet aktiveres på Mit SikkertHjem™.

SMS-kortet er alene i stand til at sende og modtage SMS-beskeder. Opkald og data er ikke tilgængeligt. Max. forbrug af SMS pr. dag må ikke overstige 100 stk.

SMS-kortet fornyes ikke automatisk. Vi informerer dig via email, når det er ved at være tid til at forlænge SMS-servicen. Dette gør du nemt ved at klikke på linket i den fremsendte email og betale for en ny 12 måneders periode. Ønsker du ikke at forlænge SMS-servicen, ignorerer du blot vores henvendelser og kortet lukkes automatisk ved udløb af perioden.

SMS-kortet må alene anvendes i SikkertHjem™ alarmsystemer monteret i Danmark og Sverige (ikke inklusive Grønland og Færøerne). SMS-kortet må ikke anvendes i andre alarmsystemer eller i enhver form for enhed som kommunikerer via et simkort. SMS-kortet er i stand til at sende beskeder til danske og svenske telefonnumre også selvom disse telefoner befinder sig i andre lande.

SMS-kortet anvender Telenor’s mobilnetværk. Det er dit eget ansvar at tjekke dækningen er god i det område du monterer alarmsystemet i. Der ydes ingen dækningsgaranti.

Overtrædelse af betingelser for brug vil medføre umiddelbart lukning af SMS-kortet uden forudgående varsel.

SikkertHjem™ SMS-kort til alarmsystem
SMS-kort i dit S6evo™ alarmsystem

Brug i S6evo™

Med et SikkertHjem™ SMS-kort i dit S6evo™ alarmsystem vil du få automatisk SMS-backup i perioder, hvor din internetforbindelse er nede. Du vil også kunne udvide dit nabofællesskabs-netværk med et ubegrænset antal alarmmodtagere, som ikke behøver at have S6evo™ appen installeret på deres telefon. De vil i stedet modtage SMS-beskeder, hvis din alarm går.

Brug i S5-Touch™

S5-Touch™ alarmsystemet kræver et simkort indsat, da al kommunikationen til og fra alarmen foregår via SMS.

SMS-kortet tilbyder ubegrænset forbrug i dit S5-Touch™ system i 12 måneder. På den måde betaler du ikke for hver SMS-besked, og du skal heller ikke huske at fylde penge på et taletidskort.

.

SIM-kort til alarmsystem
 

Betingelser for brug

Ved køb og aktivering af et SikkertHjem™ SMS-kort accepterer du samtidig vores betingelser for brug, som beskrevet nedenfor.

 

Et SikkertHjem™ SMS-kort er gyldigt i 12 måneder fra den dato kortet aktiveres på www.sikkerthjem.dk/aktivering. SMS-kortet er alene i stand til at sende og modtage SMS-beskeder. Opkald og data er ikke tilgængeligt. Maks forbrug af SMS pr. dag må ikke overstige 100 stk. SMS-kortet fornyes ikke automatisk. Vi informerer dig via email, når det er ved at være tid til at forlænge SMS-servicen. Dette gør du nemt ved at klikke på linket i den fremsendte email og betale for en ny 12 måneders periode. Ønsker du ikke at forlænge SMS-servicen, ignorerer du blot vores henvendelser og kortet lukkes automatisk ved udløb af perioden. SMS-kortet må alene anvendes i SikkertHjem™ alarmsystemer monteret i Danmark og Sverige (ikke inklusive Grønland og Færøerne). SMS-kortet må ikke anvendes i andre alarmsystemer eller i enhver form for enhed som kommunikerer via et simkort. SMS-kortet er i stand til at sende beskeder til danske og svenske telefonnumre også selvom disse telefoner befinder sig i andre lande. SMS-kortet anvender Telenor’s mobilnetværk. Det er dit eget ansvar at tjekke dækningen er god i det område du monterer alarmsystemet i. Der ydes ingen dækningsgaranti.
Overtrædelse af betingelser for brug vil medføre umiddelbart lukning af SMS-kortet uden forudgående varsel.

 
 

I Pakken

Køb SMS-kort til alarmsystem

Du får følgende i pakken

1 x SikkertHjem™ SMS-kort (12 måneder)

Tekniske Specifikationer

Tekniske specifikationer for SMS-kort til tyverialarm

Netværk

Telenor 2G

Services

SMS: Ja
MMS: Nej
Tale: Nej
GPRS: Nej 

Varighed

12 måneder

Produkt ID

SKU: 1015
EAN: 5711826010153
TUN / DB: 1729758
SEG: 6309441